Warning: Creating default object from empty value in /home/panepo/public_html/portal/plugins/system/J2top.php on line 78
Διοργάνωση Διαγωνισμού Καινοτομίας
Συγκρότηση σε σώμα το νέο ΔΣ 2018-2020 » Νέο ΔΣ της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο   2018-2020 Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβουλίο της Πανελλήνιας Ενωσης Πτυχιώχων Οινολόγων που προέκυψε α... Δ.Τ. Συναντηση του ΔΣ της ΠΑΝΕΠΟ με το αναπλ. Υπου... » Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. συναντά τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 δείτε το ΔΤ εδώ ΔΤ για VINITECH 2016 »  Δελτίο τύπου :Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. στην Vinitech-Sifel 2016             Η έκθεση αγροτικού και βι... ΔΤ Σεμιναριο 25-6-2016 »    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο  25 Ιουνίου 2015 , το εκπαιδευτικό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΠΑΝΕΠΟ με θέμα ‘Ορ... Εκλογες ΔΣ 2016-2018 » Αποτελέσματα εκλογών για Δ.Σ ΠΑΝΕΠΟ   (2016-2018) Το βράδυ της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή του ... ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ »   «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΟΙΝΟΦΙΛΟΥ ΣΤΗ Ν. ΕΛΛΑΔΑ»   ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.   Η... Ιστοσελίδες με Θέσεις Εργασίας στο Εξωτερικό » USA www.winejobs.com http://www.winebusiness.com/classifieds/winejobs/ http://wineserver.ucdavis.edu/venjobs/index.php http://wine.wsu.edu/edu... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2014-2016 » Μάρτιος 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2014-2016  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2012-2014 » Μάρτιος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2012-2014    Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2010-2012 » Μάρτιος 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2010-2012  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Μ...
PDF Εκτύπωση E-mail
Διοργάνωση Διαγωνισμού Καινοτομίας

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΑΝΕΠΟ 2014

3ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Απονομή Βραβείων Καινοτοµίας σε εταιρείες-προµηθευτές του αµπελοοινικού κλάδου

Παρασκευή 7 Μαρτίου, 17:00 με 18:00, Αίθουσα Διαλέξεων 2 - έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.) συνεχίζοντας τις πολυεπίπεδες ενέργειες της για την υποστήριξη και ανάδειξη του ελληνικού κρασιού, διοοργάνωσε για 3η φορά στο πλαίσια της έκθεσης ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014 διαγωνισμό για την βράβευση προϊόντων και εταιρειών προμηθευτών του ελληνικού αμπελοοινικού κλάδου.

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.)  θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν στο διαγωνισμός καθώς και τους οινολόγους από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν ως κριτές.

Τα προϊόντα που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και λαμβάνουν τα βραβεία είναι τα εξής:

 

 

 

 

 

 


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΙΝΟΛΟΓΟΥΣ-ΚΡΙΤΕΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι Οινολόγοι

  

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝΕΠΟ) αναγνωρίζοντας τη σημασία των προμηθευτών του αμπελοοινικού κλάδου και των προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρουν στους παραγωγούς, διοργανώνει για 3η φορά διαγωνισμό σε συνεργασία με την έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014, για την βράβευσή τους.

Αναγνωρίζοντας επίσης τη σημασία των Οινολόγων και την συμμετοχή τους στη βελτίωση της ποιότητας του ελληνικού οίνου, τόσο λόγο της επιστημονικής τους κατάρτισης όσο και του ρόλου τους στην παραγωγή, καλεί όλους τους Οινολόγους να συμμετάσχουν ως κριτές στο διαγωνισμό.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι οινολόγοι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Νόμος 1697/1987, Aρ. Φύλλου 57, Άρθρο 4, Παράγραφος 3), που έχουν σπουδάσει είτε στην Ελλάδα, είτε στο Εξωτερικό.

 

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε το διαγωνισμό της ΠΑΝΕΠΟ ως κριτές, ψηφίζοντας για την βράβευση των προϊόντων & υπηρεσιών που διαγωνίζονται στις διάφορες κατηγορίες. Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή ως κριτές αποστέλλοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Σε περίπτωση που δεν είστε μέλος της ΠΑΝΕΠΟ παρακαλούμε στείλτε μας

  • το πτυχίο σας,

  • βεβαίωση που να καλύπτει το νόμο 1697/1987 (αν το πτυχίο δεν είναι από σχολή οινολογίας)

  • αναγνώριση ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ (αν το πτυχίο είναι από το εξωτερικό)

Οδηγίες Ψηφοφορίας
 
·   Διαβάστε προσεκτικά όχι μόνο τον πίνακα στο site, αλλά και την αίτηση και τα φυλλάδια για κάθε προϊόν στη σελίδα http://panepo.gr/PANEPOCompetition2014.htm
·   Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι ένα προϊόν δεν δικαιολογεί επαρκώς την καινοτομία σε κάποια κατηγορία, παρακαλούμε γράψτε στο κουτί δίπλα του τη λέξη “ΟΧΙ”
·   Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι σε μια κατηγορία κανένα προϊόν δεν αντιστοιχεί σε βραβείο, μην σημειώσετε ψήφο για κανένα προϊόν της κατηγορίας
·   Για να είναι έγκυρο το ψηφοδέλτιό σας, θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 1 ψήφο.
·   Υποχρεωτική επίσης για την εγκυρότητα της ψήφου είναι η συμπλήρωση της Δήλωσης των στοιχείων σας, στο σχετικό πίνακα
·   Μπορείτε να βάλετε από 0 ως 3 ψήφους σημειώνοντας τη σειρά προτίμησης (1ο, 2ο, 3ο) στο κουτί δίπλα στο κάθε προϊόν
·   Κατεβάστε και Συμπληρώστε το δελτίο ψηφοφορίας και στείλτε το στο panepomail@yahoo.gr με τίτλο email ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ως την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014
 
 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ την Τρίτη 4 Μαρτίου,

Πρόσκληση και Οδηγίες συμμετοχής Διαγωνισμού ΠΑΝΕΠΟ 2014 (αρχείο pdf) v2

Αίτηση συμμετοχής Διαγωνισμού ΠΑΝΕΠΟ 2014 (αρχείο word) v2

 

 

Αγαπητοί Κύριοι/Κυρίες

 Για τρίτη συνεχή φορά, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.), συνεχίζοντας τις πολυεπίπεδες ενέργειές της για την υποστήριξη και ανάδειξη του ελληνικού οίνου, οργανώνει διαγωνισμό στο πλαίσιο της έκθεσης ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014, με σκοπό τη βράβευση των εταιρειών-προμηθευτών του αμπελοοινικού κλάδου.

Όλες οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αμπελοοινικού εξοπλισμού και των υπηρεσιών, έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής στο διαγωνισμό. Μπορείτε να δηλώσετε μέχρι 5 συνολικά προϊόντα κάθε είδους (υλικά, εφόδια, σκευάσματα, όργανα ελέγχου, μηχανήματα, εξοπλισμό, λογισμικό, υπηρεσίες, κ.λπ). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά και να μην έχουν βραβευτεί στους δύο προηγούμενους διαγωνισμούς.

Στόχος της Ένωσης είναι να βοηθήσει την ανάπτυξη τεχνογνωσίας στον ελληνικό αμπελοοινικό κλάδο και να στηρίξει όλα τα προϊόντα που συμβάλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού οίνου.

Τα προϊόντα θα είναι υποψήφια για βράβευση στις παρακάτω κατηγορίες:

             1) Για χρήση στην αμπελουργία

            2) Για χρήση στην οινολογία

            3) Για χρήση στη συσκευασία/εμφιάλωση

Για την έγκυρη συμμετοχή, κάθε υποψήφια εταιρεία θα πρέπει να στείλει, από τις 20 Φεβρουαρίου έως πριν την Τρίτη 4 Μαρτίου, στην οργανωτική επιτροπή της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. τα παρακάτω σε ηλεκτρονική μορφή:

  • Συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής (1 για κάθε προϊόν)
  • Φυλλάδια προϊόντων
  • Πιστοποιητικά προϊόντων (φύλλα ασφαλείας υλικών - MSDS, πιστοποιητικά καταλληλότητας για χρήση στο αμπέλι ή στον οίνο, άλλα πιστοποιητικά, κ.λπ)
  • Φωτογραφίες των προϊόντων
  • Αιτιολόγηση της Καινοτομίας*

Η οργανωτική επιτροπή, αποτελούμενη από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο., μετά από την εξέταση των υποψηφιοτήτων θα συντάξει λίστα των προϊόντων προς ψηφοφορία. Στη συνέχεια, θα κληθούν να ψηφίσουν οινολόγοι απ’ όλη τη χώρα. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα μέλη της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. καθώς και όλοι οι υπόλοιποι οινολόγοι σύμφωνα με την νομοθεσία (Νόμος 1697/1987, Aρ. Φύλλου 57, Άρθρο 4, Παράγραφος 3).

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η βράβευση των προϊόντων και των εταιρειών που τα αντιπροσωπεύουν, θα διεξαχθεί την 1η μέρα της έκθεσης ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014, δηλαδή Παρασκευή 7 Μαρτίου, στις 19:00.

Στους νικητές θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα (έπαινος) το οποίο θα μπορούν να αναρτήσουν και στα περίπτερά τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Οινολόγων, www.panepo.gr.

Η Δήλωση Συμμετοχής (σε μορφή word) και τα σχετικά έγγραφα (σε μορφή pdf ή σκαναρισμένα), τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τις 20 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να αποσταλούν με e-mail (ένα για κάθε προϊόν) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Οινολόγων (panepomail@yahoo.gr) το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση το αργότερο πριν την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014.

Σημείωση: Τα φυλλάδια μπορεί να είναι στα ελληνικά, αγγλικά ή γαλλικά

Οι υποψηφιότητες και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο site της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. & της έκθεσης ΟΙΝΟΑΡΑΜΑ 2014

Καλή επιτυχία

 

Για την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.)

Η Οργανωτική Επιτροπή

 

*Ορισμός της Καινοτομίας (σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ)

Ως τεχνολογική καινοτομία ορίζεται η εισαγωγή στην αγορά ενός νέου ή σημαντικά βελτιωμένου σε σχέση με τα βασικά του χαρακτηριστικά, τις τεχνικές προδιαγραφές, το ενσωματωμένο λογισμικό ή άλλα μη υλικά συστατικά, προτιθέμενες χρήσεις ή τη φιλικότητα προς τον χρήστη, προϊόντος (υλικού αγαθού ή υπηρεσίας) ή,
Η εισαγωγή στην επιχείρηση μίας νέας ή σημαντικά βελτιωμένης διαδικασίας παραγωγής, μεθόδου παροχής και διανομής ή διαδικασίας υποστήριξης για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες. Το αποτέλεσμα (της διαδικασίας) θα πρέπει να είναι σημαντικό σε σχέση με τον όγκο της παραγωγής, την ποιότητα των προϊόντων ή το κόστος παραγωγής και διανομής. Καθαρά οργανωτικές ή διοικητικές μεταβολές δεν περιλαμβάνονται στην τεχνολογική καινοτομία.
Επιπρόσθετα, η τεχνολογική καινοτομία πρέπει να βασίζεται στα αποτελέσματα νέων τεχνολογικών εξελίξεων, νέων συνδυασμών υπαρχουσών τεχνολογιών ή στη χρησιμοποίηση άλλου είδους γνώσεων που αποκτήθηκαν από την επιχείρηση. Οι μεταβολές καθαρά αισθητικής φύσεως δεν περιλαμβάνονται.

Οργανωτική μη τεχνολογική καινοτομία είναι η εφαρμογή νέων μεθόδων ή μεταβολών των μεθόδων, όσον αφορά τη δομή ή τη διοίκηση της επιχείρησης, που αποσκοπούν στη βελτίωση της χρήσης των γνώσεων στην επιχείρηση, της ποιότητας των αγαθών και των υπηρεσιών ή της αποτελεσματικότητας των ροών εργασίας.

Ένα σηµαντικό κριτήριο για όλα τα είδη καινοτομίας είναι ότι πρέπει να περιέχουν µία σηµαντική αλλαγή / διαφοροποίηση στα υπάρχοντα προϊόντα (αγαθά ή υπηρεσίες), τις διαδικασίες, τις µεθόδους εµπορίας ή τις οργανωτικές δοµές και πρακτικές της επιχείρησης. ∆εν είναι λοιπόν καινοτομία αλλαγές, οι οποίες έχουν µικρή σηµασία ή εμβέλεια ή δεν επιφέρουν ικανό βαθµό νεωτερισμού στην επιχείρηση, όπως διακοπή χρήσης µίας διαδικασίας, µεθόδου εµπορίας ή εµπορικής εκμετάλλευσης ενός προϊόντος, αλλαγές προερχόμενες αποκλειστικά από µεταβολές των τιµών των παραγωγικών συντελεστών, απλή αντικατάσταση ή αναβάθμιση ενός προϊόντος ή διαδικασίας ή συσκευασίας, παραγωγή επί παραγγελία, εποχιακές και άλλες κυκλικές μεταβολές.

Για περισσότερες πληροφορίες και τα προίόντα και υπηρεσίες που υπέβαλαν συμμετοχή στον 3ο διαγωνισμο καινοτομίας τηε ΠΑΝΕΠΟ πατήστε στην σύνδεσμο : goo.gl/uyac5j

 

 

 


Διοργάνωση 2oυ Διαγωνισμού Καινοτομίας & Συμβατότητας ΠΑΝ.Ε.ΠΟ εξοπλισμού, προϊόντων και υπηρεσιών για τον αμπελοοινικό το μέα - 16/3/12 - ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2012.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΠΟ 2012

 

Δειτε περισσότρα για τον διαγωνισμό καινοτομίας 2012 τησ ΠΑΝΕΠΟ  στον συνδεσμο: goo.gl/cxrajs


ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ   Καινοτομίας  της ΠΑΝΕΠΟ 2010

Μέχρι σήμερα, αντίστοιχα βραβεία στην Ελλάδα, υπήρχαν μόνο για τους οίνους, ενώ τα προϊόντα και οι εταιρείες-προμηθευτές του αμπελοοινικού κλάδου ήταν οι αφανής ήρωες. Πιστεύουμε ότι τους αξίζει η αναγνώριση καθώς παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες στον κλάδο.

Άλλη μια σημαντική πρωτιά του διαγωνισμού ήταν ότι για πρώτη φορά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, τα βραβεία δόθηκαν μετά από ψηφοφορία από τους ίδιους τους χρήστες των προϊόντων, τους Οινολόγους από όλη την Ελλάδα.

Λόγω του κανονισμού δόθηκε ένα μόνο βραβείο ανά κατηγορία, όμως η Οργανωτική Επιτροπή διέκρινε αρκετά, πολύ αξιόλογα προϊόντα, τα οποία ήταν σε υψηλή θέση στην προτίμηση των Οινολόγων και τα οποία έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν μια σημαντική θέση στη παραγωγή.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου γύρω από τις δυνατότητες που τους προσφέρουν οι εταιρείες και η ανάδειξη τόσο των καινοτομιών όσο και των συμβατών λύσεων για τα θέματα που τους απασχολούν καθημερινά στον αγώνα τους για την παραγωγή ελληνικού ποιοτικού οίνου.

Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. θα ήθελε να ευχαριστήσει  όλες τις εταιρείας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και όλους τους οινολόγους που με την ψήφο τους ανέδειξαν τα προϊόντα και σας περιμένει όλους στον επόμενο διαγωνισμό που θα διοργανώσει, στα πλαίσια του οποίου θα καταβληθεί προσπάθεια να εξειδικευθούν ακόμα περισσότερο οι κατηγορίες βράβευσης, ώστε να μπορούν να βραβευθούν όλα τα προϊόντα που συμβάλουν στη βελτίωση της παραγωγής.

Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. θα ήθελε να ευχαριστήσει την έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ & ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ 2010 για την υποστήριξη αυτής της προσπάθειας, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κανελλόπουλο Γεώργιο, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του στην εκδήλωση βράβευσης, απονέμοντας τα βραβεία στις εταιρείες.

http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/afisa%20braveion%20poster.jpg

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝΕΠΟ) αναγνωρίζοντας τη σημασία των προμηθευτών του αμπελοοινικού κλάδου και των προϊόντων που προσφέρουν στους παραγωγούς, διοργανώνει διαγωνισμό σε συνεργασία με την έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ & ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ 2010, για την βράβευσή τους.

Αναγνωρίζοντας επίσης τη σημασία των Οινολόγων και την συμμετοχή τους στη βελτίωση της ποιότητας του ελληνικού οίνου, τόσο λόγο της επιστημονικής τους κατάρτισης όσο και του ρόλου τους στην παραγωγή καλεί όλους τους Οινολόγους να συμμετάσχουν ως κριτές στο διαγωνισμό.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι οινολόγοι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Νόμος 1697/1987, Aρ. Φύλλου 57, Άρθρο 4, Παράγραφος 3), που έχουν σπουδάσει είτε στην Ελλάδα, είτε στο Εξωτερικό.

 

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε το διαγωνισμό της ΠΑΝΕΠΟ ως κριτές, ψηφίζοντας για την βράβευση των προϊόντων που διαγωνίζονται στις παρακάτω κατηγορίες.

 

Κατηγορίες Συμμετοχής

1. Βραβεία Καινοτομίας

            1Α.για χρήση στην αμπελουργία

            1Β. για χρήση στην οινολογία

            1Γ. για χρήση στη συσκευασία/εμφιάλωση

2. Βραβεία Συμβατότητας με τις ανάγκες του ελληνικού αμπελοοινικού κλάδου

            2Α. για χρήση στην αμπελουργία

            2Β. για χρήση στην οινολογία

            2Γ. για χρήση στη συσκευασία/εμφιάλωση

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα (φυλλάδια, πιστοποιητικά, φωτογραφίες, κλπ), τις εταιρείες που τα προσφέρουν, καθώς και τα ψηφοδέλτια, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΠΑΝΕΠΟ www.panepo.gr.

 

Για να είναι έγκυρο το ψηφοδέλτιο σας, θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 1 ψήφο σε μια από τις κατηγορίες. Σε κάθε κατηγορία μπορείτε να ψηφίσετε από μηδέν ως και τρία (3) προϊόντα.

Υποχρεωτική επίσης για την εγκυρότητα της ψήφου είναι η συμπλήρωση της Δήλωσης των στοιχείων σας, στο τέλος του ψηφοδελτίου.

 

Τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail της ΠΑΝΕΠΟ panepo@panepo.gr ως την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010.

 

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει από την ιστοσελίδα της ΠΑΝΕΠΟ και σε ειδική εκδήλωση την Παρασκευή 12/3/2010 την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης ΟΙΝΟΡΑΜΑ & ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ 2010.

 

Η ΠΑΝΕΠΟ σας περιμένει και στο περίπτερό της στην έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ & ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ 2010 στο M.E.C. Παιανίας 12 ως 15 Μαρτίου 2010.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρήνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6972 035452.

 

Με εκτίμηση

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

ΠΑΝΕΠΟ

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση βράβευσης που έγινε στην έκθεση ΟΙΝΟΡΑΜΑ & ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ 2010 την Παρασκευή 12 Μαρτίου

http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1575.JPG   http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1575.JPG   http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1577.JPG     http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1584.JPG   http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1585.JPG  http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1586.JPG  http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1587.JPG

  http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1581.jpg    http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1578.jpg   http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1582.jpg  http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1583.JPG   http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1588.JPG  http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1590.jpg   http://www.panepo.gr/images/Diagonismos2010/photovraveia2010/IMG_1593.JPG 

 

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τον Διανωνισμο καινοτομίας της ΠΑΝΕΠΟ 2010 στον σύνδεσμο : goo.gl/qBsfDG


 

 Πρόσθεσε αυτή τη σελίδα στις αγαπημένες σου ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Amount of short articles:

Amount of articles links:

You can order sections with dragging on list bellow:

  • dynamic pages
Αποθήκευση
Ακύρωση
Reset

Συγκρότηση σε σώμα το νέο ΔΣ

Νέο ΔΣ της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο   2018-2020 Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβουλίο της Πανελλήνιας Ενωσης Πτυχιώχων Οινολόγων που προέκυψε αο τις εκλογές που διιεξήχθησαν τον Μάρτιο. Διαβάστε  το σχετικό Δελτίο Τύπου  με

Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018

Ιστοσελίδες με Θέσεις Εργασίας στο

USA www.winejobs.com http://www.winebusiness.com/classifieds/winejobs/ http://wineserver.ucdavis.edu/venjobs/index.php http://wine.wsu.edu/education/employment/ http://www.napawinejobs.com/ http://twitter.com/GetWineJobs http://www.getwinejobs.net/ http://bevforce.com/wine-jobs.php http://winejobs.org/ http://www.jobsforwine.com/ http://www.wineandspiritsjobs.com/jobseeker/job_listings.aspx http://winejob.com/ http://www.ewine.com/cl4221f13d/index.php http://www.winespectator.com/display/show/id/jobopenings http://www.california-wine-trails.com/?tag=wine-jobs http://www.winedegree.com/ http://www.locatewinejobs.com/ http://www.crazyaboutwine.com/jobs/ http://www.wineprorecruiters.com/   Canada http://www.canadawinejobs.ca/default.asp    UK http://www.ukwinejobs.com/ http://www.jobijoba.co.uk/wine-jobs http://www.provenancerecruitment.com/page3.htm http://www.harpers.co.uk/jobs/ http://www.careerjet.co.uk/wine-jobs.html   Australia & New Zealand http://www.jobmonkey.com/winejobs/ http://www.wineindustryjobs.com.au/ http://www.winediva.com.au/wine-jobs/ http://www.workingabroadmagazine.com/jobs-abroad/new-zealand-jobs/ http://www.winejobsonline.com/   France http://www.vitijob.com/ (και άλλες χώρες) http://www.bestsampleresume.com/find-france-wine-jobs.html http://www.vinea-recrutement.com/ http://www.agrojob.com/emploi/vins-et-alcools.asp http://jd.apec.fr/Accueil/ApecIndexAccueil.jsp http://www.pole-emploi.fr/accueil/   Italy http://www.bloglavoro.com http://www.jobrapido.it/?q=vendemmia http://www.mrlavoro.com/lavoro/vendemmia/_/ http://www.n-jobs.it/lavoro-vendemmia.html   Γερμανία - Ελβετία http://www.winzer-service.de/ http://www.weinbau.ch/stellenmarkt   Νότια Αφρι

Τετάρτη, 24 Δεκέμβριος 2014

Image - Θέσεις  Εργασίας

Θέσεις Εργασίας

Θέση εργασίας οινολόγου στα Μεσόγεια Ζητείται από  το οινοποιείο Δάβαρης  στην περιοχή των Μεσογείων , οινολόγος για να καλύψει αναγκες στο τμημα της παραγωγής . Η θέση εργασίας ειναι αρχικώς για τη

Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2010