Warning: Creating default object from empty value in /home/panepo/public_html/portal/plugins/system/J2top.php on line 78
ΙΜΙC 2016 - Δελτίο Τυπου
Συγκρότηση σε σώμα το νέο ΔΣ 2018-2020 » Νέο ΔΣ της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο   2018-2020 Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβουλίο της Πανελλήνιας Ενωσης Πτυχιώχων Οινολόγων που προέκυψε α... Δ.Τ. Συναντηση του ΔΣ της ΠΑΝΕΠΟ με το αναπλ. Υπου... » Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. συναντά τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 δείτε το ΔΤ εδώ ΔΤ για VINITECH 2016 »  Δελτίο τύπου :Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. στην Vinitech-Sifel 2016             Η έκθεση αγροτικού και βι... ΔΤ Σεμιναριο 25-6-2016 »    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο  25 Ιουνίου 2015 , το εκπαιδευτικό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΠΑΝΕΠΟ με θέμα ‘Ορ... Εκλογες ΔΣ 2016-2018 » Αποτελέσματα εκλογών για Δ.Σ ΠΑΝΕΠΟ   (2016-2018) Το βράδυ της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή του ... ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ »   «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΟΙΝΟΦΙΛΟΥ ΣΤΗ Ν. ΕΛΛΑΔΑ»   ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.   Η... Ιστοσελίδες με Θέσεις Εργασίας στο Εξωτερικό » USA www.winejobs.com http://www.winebusiness.com/classifieds/winejobs/ http://wineserver.ucdavis.edu/venjobs/index.php http://wine.wsu.edu/edu... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2014-2016 » Μάρτιος 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2014-2016  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2012-2014 » Μάρτιος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2012-2014    Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2010-2012 » Μάρτιος 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2010-2012  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Μ...
PDF Εκτύπωση E-mail
ΙΜΙC 2016 - Δελτίο Τυπου

H ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. ενεργά παρούσα στο  1ο διεθνές Συνέδριο για τον Οινοτουρισμό

 Σαντορίνη 14-16 Οκτωβρίου 2016 .

 Η Πανελλήνια Ένωση Πτ/χων Οινολόγων (ΠΑΝ.Ε.Π.Ο) συμμετείχε ενεργά στο 1ο συνέδριο  για τον Οινοτουρισμό που διοργανώθηκε στις 14-16/10/2016 στο νησί της Σαντορίνης που έχει το προνόμιο να συνδυάζει την ομορφιά ενός τουριστικού προορισμού , την ιδιαιτερότητα όσο αφορά την αμπελοοινικη φυσιογνωμία και ένα  ιδιαιτέρα αναπτυγμένο οινοτουριστικό προϊόν.

Το διεθνές συνέδριο συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς ανθρώπους του οινικού  κλάδου της πατρίδας μας  & παρουσιαστήκαν πληθώρα ομιλιών που είχαν στόχο να καταγράψουν σύγχρονες ερευνητικές τάσεις σε διεθνές επίπεδο ενώ ανταλλαχτήκαν ιδέες  για την ανάπτυξη καλών πρακτικών πάνω στον κρίσιμο τομέα του Οινοτουρισμού που ‘εξάπτει’ την φαντασία πολλών για αξιοποίηση του αλλά κάθε άλλο από εύκολη υπόθεση είναι για τα ελληνικά οινοποιεία.

Στα πλαίσια αυτά η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. συμμετείχε με δυο παρουσιάσεις   ερευνητικών εργασιών που συμμετέχουν μέλη της ένωσης μας και στόχο είχε να συνεισφέρει  στοιχεία που θα μπορούν να αξιοποιηθούν  από τους Έλληνες οινοπαραγωγούς άλλα και τους συναδέλφους οινολόγους για να  βελτιώσουν την εικόνα του ελληνικού κρασιού στο ανταγωνιστικό διεθνές  πεδίο.

 Η πρώτη εργασία παρουσιάστηκε από τον τέως πρόεδρο της ΠΑΝΕΠΟ Δρα. Παναγιώτη Ταταρίδη και είχε σαν τίτλο Best practices  for Winery Tasting Room Profitability  που είχε σαν σκοπό να αναλύσει τα  βασικά κριτήρια που πρέπει να λάβει υπόψη του  ένα οινοποιείο που θέλει να δημιουργήσει μια  λειτουργική & αποδοτική αίθουσα γευσιγνωσίας  για τα προϊόντα της.

Η δεύτερη εργασία που παρουσιάστηκε είναι μια ερευνητική πρωτοβουλία της ΠΑΝΕΠΟ  που εκπόνησε μια ερευνητική προσπάθεια με στόχο να διερευνήσει τα τυπικά χαρακτηριστικά του οινόφιλου Επισκέπτη . Η έρευνα  ‘Αναζητώντας τα τυπικά χαρακτηριστικά  του οινόφιλου επισκέπτη στην Ν. Ελλάδα’  είναι μια προσπάθεια μέσω ερωτηματολογίου που αποστάλθηκε σε οινοποιεία της Ν, Ελλάδας και δόθηκαν προς συμπλήρωση σε επισκέπτες τους .

Η μελέτη και η ανάλυση στοιχείων που αφορά τους οινόφιλους  επισκέπτες θα βοηθήσει στην πρόβλεψη μελλοντικών συμπεριφορών και στην ανάπτυξη δράσεων που θα ενισχύσουν το παρεχόμενο οινοτουριστικό προϊόν, και κατ΄ επέκταση τον οινικό κλάδο.

Η συστηματική συλλογή στοιχείων & η σωστή ανάγνωση των στοιχείων μπορούν να αποτελέσουν βασικό εργαλείο για την στρατηγικά σχεδιασμένη ανάπτυξη αυτού του νέου υποκλάδου της αμπελοοινικής βιομηχανίας. Περεταίρω, η έρευνα έχει στόχο να διερευνήσει τα χαρακτηριστικά του οινόφιλου επισκέπτη, να εντοπίσει τα κίνητρα που ωθούν έναν επισκέπτη να διαλέξει κάποιο οινοτουριστικό προορισμό και την σχέση που έχει με το κρασί ως καταναλωτής, να κατηγοριοποιήσει τους επισκέπτες με βάση το επίπεδο γνώσης σχετικά με το κρασί και να σκιαγραφήσει το προφίλ των τουριστών του κρασιού.

 Επίσης η πρώτη αυτή προσπάθεια ήθελε να διερευνήσει και την ικανότητα να συλλέγουμε από τα οινοποιεία αξιοποιήσιμα στατιστικά στοιχεία. Τα πρώτα αποτελέσματα βοήθησαν να εντοπιστούν τα στοιχειά εκείνα που θα οδηγήσουν στην βελτίωση των υπηρεσιών οινοτουρισμού από τα οινοποιεία καθώς και στην κατανόηση της σχέσης που υπάρχει μεταξύ του τόπου καταγωγής του ενός γνωστού τύπου οίνου με την επιλογή του τόπου αυτού ως προορισμό οινικού τουρισμού.

        Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.) έχοντας ενεργή παρουσία στα Ελληνικά Οινολογικά δρώμενα, για πάνω από 20 χρόνια, έχει σαν σκοπό να συμβάλει στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των αναγκών του κλάδου και την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τον αμπελοοινικό τομέα .

       Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. πιστεύει ότι η χωρά μας  διαθέτει  καλή δυναμική και μοναδικούς πόρους να εκμεταλλευτεί, τον Οινοτουρισμό προς όφελος του κλάδου. Με όπλο το ποιοτικό προϊόν μπορούμε και πρέπει να το μεταμορφώσουμε σε ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία.

Δείιτε  εδώεδώ τους τίτλους των παρουσιάσεων.

 Μεγάλο το ενδιαφέρον για το διεθνές συνέδριο Οινοτουρισμού. Επίτιμος πρόεδρος o Γιάννης Μπουτάρης


Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τον Οινικό Τουρισμό θα φιλοξενήσει η Σαντορίνη στις 14-16 Οκτωβρίου 2016. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρος Μ. Νομικός, στο Φηροστεφάνι και οργανώνεται με την επιστημονική συνεργασία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του
UniversityofSouthAustralia. Το συνέδριο έχει ήδη τεθεί υπό την αιγίδα:

– του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)
– της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ)
– του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ)
– της Κεντρικής Συνεταιριστικής Ένωσης Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) και
– του Δήμου Θήρας.

Πρόεδροι του συνεδρίου είναι οι κ.κ. Πάρις Τσάρτας, καθηγητής Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Γιάννης Βογιατζής, Πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα θέματα, τις δυνατότητες διαφήμισης και προβολής, την εγγραφή στο συνέδριο υπάρχουν στη σελίδα http://imic2016.conferences.gr

 

 

 Πρόσθεσε αυτή τη σελίδα στις αγαπημένες σου ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Amount of short articles:

Amount of articles links:

You can order sections with dragging on list bellow:

  • dynamic pages
Αποθήκευση
Ακύρωση
Reset

Συγκρότηση σε σώμα το νέο ΔΣ

Νέο ΔΣ της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο   2018-2020 Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβουλίο της Πανελλήνιας Ενωσης Πτυχιώχων Οινολόγων που προέκυψε αο τις εκλογές που διιεξήχθησαν τον Μάρτιο. Διαβάστε  το σχετικό Δελτίο Τύπου  με

Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018

Ιστοσελίδες με Θέσεις Εργασίας στο

USA www.winejobs.com http://www.winebusiness.com/classifieds/winejobs/ http://wineserver.ucdavis.edu/venjobs/index.php http://wine.wsu.edu/education/employment/ http://www.napawinejobs.com/ http://twitter.com/GetWineJobs http://www.getwinejobs.net/ http://bevforce.com/wine-jobs.php http://winejobs.org/ http://www.jobsforwine.com/ http://www.wineandspiritsjobs.com/jobseeker/job_listings.aspx http://winejob.com/ http://www.ewine.com/cl4221f13d/index.php http://www.winespectator.com/display/show/id/jobopenings http://www.california-wine-trails.com/?tag=wine-jobs http://www.winedegree.com/ http://www.locatewinejobs.com/ http://www.crazyaboutwine.com/jobs/ http://www.wineprorecruiters.com/   Canada http://www.canadawinejobs.ca/default.asp    UK http://www.ukwinejobs.com/ http://www.jobijoba.co.uk/wine-jobs http://www.provenancerecruitment.com/page3.htm http://www.harpers.co.uk/jobs/ http://www.careerjet.co.uk/wine-jobs.html   Australia & New Zealand http://www.jobmonkey.com/winejobs/ http://www.wineindustryjobs.com.au/ http://www.winediva.com.au/wine-jobs/ http://www.workingabroadmagazine.com/jobs-abroad/new-zealand-jobs/ http://www.winejobsonline.com/   France http://www.vitijob.com/ (και άλλες χώρες) http://www.bestsampleresume.com/find-france-wine-jobs.html http://www.vinea-recrutement.com/ http://www.agrojob.com/emploi/vins-et-alcools.asp http://jd.apec.fr/Accueil/ApecIndexAccueil.jsp http://www.pole-emploi.fr/accueil/   Italy http://www.bloglavoro.com http://www.jobrapido.it/?q=vendemmia http://www.mrlavoro.com/lavoro/vendemmia/_/ http://www.n-jobs.it/lavoro-vendemmia.html   Γερμανία - Ελβετία http://www.winzer-service.de/ http://www.weinbau.ch/stellenmarkt   Νότια Αφρι

Τετάρτη, 24 Δεκέμβριος 2014

Image - Θέσεις  Εργασίας

Θέσεις Εργασίας

Θέση οινολόγου στην Νάουσα Από τον  οινοποιητικό Συνεταιρισμό  Νάουσας εχουμε την ακόλουθη αγγελία: Ζητείται οινολόγος με εκπληρωμένες τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις για μόνιμη θέση εργασίας στο ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ. Αποστολή βιογραφικών εντός 1 β

Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2010