Δ.Τ. Συναντηση του ΔΣ της ΠΑΝΕΠΟ με το αναπλ. Υπου... » Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. συναντά τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 δείτε το ΔΤ εδώ ΔΤ για VINITECH 2016 »  Δελτίο τύπου :Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. στην Vinitech-Sifel 2016             Η έκθεση αγροτικού και βι... ΔΤ Σεμιναριο 25-6-2016 »    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο  25 Ιουνίου 2015 , το εκπαιδευτικό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΠΑΝΕΠΟ με θέμα ‘Ορ... Εκλογες ΔΣ 2016-2018 » Αποτελέσματα εκλογών για Δ.Σ ΠΑΝΕΠΟ   (2016-2018) Το βράδυ της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή του ... ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ »   «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΟΙΝΟΦΙΛΟΥ ΣΤΗ Ν. ΕΛΛΑΔΑ»   ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.   Η... Ιστοσελίδες με Θέσεις Εργασίας στο Εξωτερικό » USA www.winejobs.com http://www.winebusiness.com/classifieds/winejobs/ http://wineserver.ucdavis.edu/venjobs/index.php http://wine.wsu.edu/edu... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2014-2016 » Μάρτιος 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2014-2016  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2012-2014 » Μάρτιος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2012-2014    Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2010-2012 » Μάρτιος 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2010-2012  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Μ... Θέσεις Εργασίας »  Αγγελία για θέση οινολόγου στην Κεφαλλόνια   Αγγελία για ζυθοποιείο στην Βορειο Ελλάδα - (ΣΕΡΡΕΣ)   Δείτε εδώ την αγγε...
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2010-2012

Μάρτιος 2010

ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2010-2012

Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαρτίου 2010 και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Οινολόγων έχει ως εξής :

Δ.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Οινολόγων

Πρόεδρος

Δρ. Ταταρίδης Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος

Μανωλόπουλος Παναγιώτης

Γεν. Γραμματέας

Χρύσα Γριμπάμπη

Αν. Γραμματέας

Δρ. Λογοθέτης Στέλιος

Ταμίας

Σουπιώνη Σπυριδούλα

Μέλος

Άγα Άννα

Μέλος

Πετρόπουλος Σοφοκλής

Αναπληρωματικά μέλη: Γεράρδος Ελευθέριος, Δημάκης Ιωάννης, Τσακαλίδης Αντώνης

Ελεγκτική επιτροπή:Κανελλακόπουλος Χρήστος, Αλεβιζόπουλος Κώστας, Σμυρνιώτης Παναγιώτης. Αναπληρωματικό μέλος: Κουκουλά Άννα

Ο κ. Αναστάσιος Κανέλης ορίστηκε από το νέο ΔΣ εκτελεστικός Γραμματέας με αρμοδιότητες την επικαιροποίηση των καταλόγων αλληλογραφίας.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της Ένωσης για την συμμετοχή τους στις εκλογές και να υπενθυμίσει ότι στα πλαίσια της δομής της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο., λειτουργούν Ομάδες Εργασίας, για τα επιστημονικά και εργασιακά θέματα που ενδιαφέρουν τους Οινολόγους.

Οι επιτροπές αυτές, απαρτίζονται από μέλη του Δ.Σ., πλαισιώνονται από συναδέλφους που ειδικεύονται στους αντίστοιχους τομείς και είναι ανοικτές προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Μπορείτε επίσης να προτείνετε την δημιουργία και νέων επιτροπών, με διαφορετικά θέματα δραστηριότητας. Αναμένουμε την ενεργή συμμετοχή σας και περιμένουμε να μας πληροφορήσετε για τις ενέργειες τις οποίες θα θέλατε να υλοποίηση η ΠΑΝΕΠΟ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ & ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. 2010

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση της ΠΑΝΕΠΟ που έγινε την Κυριακή 28/2/2010 αποφασίστηκε η διεξαγωγή των εκλογών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου να διεξαχθεί κατά την διάρκεια της έκθεσης ΟΙΝΟΡΑΜΑ & ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΑ 2010 σε κάλπη που θα υπάρχει στο περίπτερο της ΠΑΝΕΠΟ.

Θα υπάρχει επίσης και δυνατότητα επιστολικής ψήφου (με συστημένη επιστολή), την οποία θα μπορείτε να την ταχυδρομήσετε μέχρι και τις 25 Μαρτίου (με σφραγίδα ταχυδρομείου 25/3).

Θα σας σταλεί ταχυδρομικά ψηφοδέλτιο και φάκελος.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τακτικά μέλη της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε την επιθυμία σας για υποψηφιότητα, τόσο για μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου όσο και για την τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή μέχρι τις 9 Μαρτίου, μέσω mail.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με την εφορευτική επιτροπή στο τηλέφωνο 6936724542.

Η Εφορευτική Επιτροπή

Γατσέλος Λάζαρος