Δ.Τ. Συναντηση του ΔΣ της ΠΑΝΕΠΟ με το αναπλ. Υπου... » Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. συναντά τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 δείτε το ΔΤ εδώ ΔΤ για VINITECH 2016 »  Δελτίο τύπου :Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. στην Vinitech-Sifel 2016             Η έκθεση αγροτικού και βι... ΔΤ Σεμιναριο 25-6-2016 »    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο  25 Ιουνίου 2015 , το εκπαιδευτικό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΠΑΝΕΠΟ με θέμα ‘Ορ... Εκλογες ΔΣ 2016-2018 » Αποτελέσματα εκλογών για Δ.Σ ΠΑΝΕΠΟ   (2016-2018) Το βράδυ της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή του ... ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ »   «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΟΙΝΟΦΙΛΟΥ ΣΤΗ Ν. ΕΛΛΑΔΑ»   ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.   Η... Ιστοσελίδες με Θέσεις Εργασίας στο Εξωτερικό » USA www.winejobs.com http://www.winebusiness.com/classifieds/winejobs/ http://wineserver.ucdavis.edu/venjobs/index.php http://wine.wsu.edu/edu... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2014-2016 » Μάρτιος 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2014-2016  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2012-2014 » Μάρτιος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2012-2014    Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2010-2012 » Μάρτιος 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2010-2012  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Μ... Θέσεις Εργασίας »  Αγγελία για θέση οινολόγου στην Κεφαλλόνια   Αγγελία για ζυθοποιείο στην Βορειο Ελλάδα - (ΣΕΡΡΕΣ)   Δείτε εδώ την αγγε...
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2014-2016

Μάρτιος 2014

ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2014-2016

Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του 2014 και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Οινολόγων έχει ως εξής :

Δ.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Οινολόγων

Πρόεδρος

Δρ. Ταταρίδης Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος

Μανωλόπουλος Παναγιώτης

Γεν. Γραμματέας

Γκισλή Αλεξάνδρα

Αν. Γραμματέας

Πετρόπουλος Σοφοκλής

Ταμίας

Σουπιώνη Σπυριδούλα

Μέλος

Δρ. Λογοθέτης Στέλιος

Μέλος

Γατσέλος Λάζαρος

Αναπληρωματικά μέλη

Τσιτσιπά Ελευθερία

Γεράρδος Ελευθέριος

Ελεγκτική επιτροπή:Κανελλακόπουλος Χρήστος, Σμυρνιώτης Παναγιώτης, Κουκουλά Άννα

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της Ένωσης για την συμμετοχή τους στις εκλογές και να υπενθυμίσει ότι στα πλαίσια της δομής της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο., λειτουργούν Ομάδες Εργασίας, για τα επιστημονικά και εργασιακά θέματα που ενδιαφέρουν τους Οινολόγους.

Οι επιτροπές αυτές, απαρτίζονται από μέλη του Δ.Σ., πλαισιώνονται από συναδέλφους που ειδικεύονται στους αντίστοιχους τομείς και είναι ανοικτές προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Μπορείτε επίσης να προτείνετε την δημιουργία και νέων επιτροπών, με διαφορετικά θέματα δραστηριότητας. Αναμένουμε την ενεργή συμμετοχή σας και περιμένουμε να μας πληροφορήσετε για τις ενέργειες τις οποίες θα θέλατε να υλοποίηση η ΠΑΝΕΠΟ.