Δ.Τ. Συναντηση του ΔΣ της ΠΑΝΕΠΟ με το αναπλ. Υπου... » Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. συναντά τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 δείτε το ΔΤ εδώ ΔΤ για VINITECH 2016 »  Δελτίο τύπου :Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. στην Vinitech-Sifel 2016             Η έκθεση αγροτικού και βι... ΔΤ Σεμιναριο 25-6-2016 »    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο  25 Ιουνίου 2015 , το εκπαιδευτικό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΠΑΝΕΠΟ με θέμα ‘Ορ... Εκλογες ΔΣ 2016-2018 » Αποτελέσματα εκλογών για Δ.Σ ΠΑΝΕΠΟ   (2016-2018) Το βράδυ της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή του ... ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ »   «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΟΙΝΟΦΙΛΟΥ ΣΤΗ Ν. ΕΛΛΑΔΑ»   ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.   Η... Ιστοσελίδες με Θέσεις Εργασίας στο Εξωτερικό » USA www.winejobs.com http://www.winebusiness.com/classifieds/winejobs/ http://wineserver.ucdavis.edu/venjobs/index.php http://wine.wsu.edu/edu... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2014-2016 » Μάρτιος 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2014-2016  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2012-2014 » Μάρτιος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2012-2014    Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2010-2012 » Μάρτιος 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2010-2012  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Μ... Θέσεις Εργασίας » Λευκάδα ...Αγγελία για οινολογικό εργαστήριο   ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ  ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚ...
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

«ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΟΙΝΟΦΙΛΟΥ ΣΤΗ Ν. ΕΛΛΑΔΑ»

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.) πραγματοποιεί ερευνητική εργασία με θέμα «Αναζητώντας τα τυπικά χαρακτηριστικά του Επισκέπτη οινόφιλου στη Ν. Ελλάδα».

Για την διεξαγωγή της έρευνας έχει δημιουργηθεί συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, το οποίο θα συμπληρώνεται από τους επισκέπτες, εφόσον το επιθυμούν. Μέχρι στιγμής, 12 οινοποιεία έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έρευνά μας, χωρίς αυτό να αποκλείει την συμμετοχή και άλλων επιπλέον.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του 1ου Winetourism Congress που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 ως και τις 16 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη.

Σε περίπτωση που κάποια οινοποιία επιθυμεί να συμμετέχει στην παραπάνω ερευνητική μελέτης μπορεί να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους:

·         Κανέλλη Αναστάσιο

·         Γατσέλο Λάζαρο

·         Κανελλακόπουλο Χρήστο

στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Η χρονική διάρκεια της πραγματοποίησης της ερευνητικής εργασίας για το 2016 έχει οριστεί από τις 10/4/2016 έως και τις 10/10/2016. Οι συμπληρωμένες φόρμες θα πρέπει να αποστέλλονται ταχυδρομικά με την ολοκλήρωση κάθε ημερολογιακού μήνα.

Η έμπνευση, ο σχεδιασμός και η επιτυχημένη ολοκλήρωση της εν λόγω ερευνητικής εργασίας πραγματοποιείται στα πλαίσια των κοινών μας επιδιώξεων σχετικά με την ατέρμονη αναβάθμιση του Ελληνικού κρασιού και την πάγια καθιέρωσή του στη γευστική μνήμη των απανταχού οινόφιλων.

Λευκάδα ...Αγγελία για οινολογικό εργαστήριο   ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ  ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, με προοπτικές μόνιμης Εργασίας   Πλήροφορίες: ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Β ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑ -ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΗΛ 2645026001-6945359476 Αγγελία προσληψης Οινολόγου σε σημα