Δ.Τ. Συναντηση του ΔΣ της ΠΑΝΕΠΟ με το αναπλ. Υπου... » Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. συναντά τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 δείτε το ΔΤ εδώ ΔΤ για VINITECH 2016 »  Δελτίο τύπου :Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. στην Vinitech-Sifel 2016             Η έκθεση αγροτικού και βι... ΔΤ Σεμιναριο 25-6-2016 »    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο  25 Ιουνίου 2015 , το εκπαιδευτικό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΠΑΝΕΠΟ με θέμα ‘Ορ... Εκλογες ΔΣ 2016-2018 » Αποτελέσματα εκλογών για Δ.Σ ΠΑΝΕΠΟ   (2016-2018) Το βράδυ της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή του ... ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ »   «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΟΙΝΟΦΙΛΟΥ ΣΤΗ Ν. ΕΛΛΑΔΑ»   ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.   Η... Ιστοσελίδες με Θέσεις Εργασίας στο Εξωτερικό » USA www.winejobs.com http://www.winebusiness.com/classifieds/winejobs/ http://wineserver.ucdavis.edu/venjobs/index.php http://wine.wsu.edu/edu... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2014-2016 » Μάρτιος 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2014-2016  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2012-2014 » Μάρτιος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2012-2014    Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2010-2012 » Μάρτιος 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2010-2012  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Μ... Θέσεις Εργασίας » Αγγελία προσληψης Οινολόγου σε σημαντικη οινοποιϊα  στην Β. Ελλάδα  Η ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ  ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΕ με έδρα την Θε...
Εκλογες ΔΣ 2016-2018

Αποτελέσματα εκλογών για Δ.Σ ΠΑΝΕΠΟ   (2016-2018)

Το βράδυ της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.) για τα έτη 2016 – 2018.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος

Μανωλόπουλος Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος

Γκισλή Αλεξάνδρα

Γενικός Γραμματέας

Βέκιου Τζέλα

Αναπληρωτής Γραμματέας

Πετρόπουλος Σοφοκλής

Ταμίας

Σουπιώνη Σπυριδούλα

Μέλη

Γατσέλος Λάζαρος

Τσιτσιπά Ελευθερία

Η νέα Ελεγκτική Επιτροπή περιλαμβάνει τους:

Κανελλακόπουλο Χρήστο

Σμυρνιώτη Παναγιώτη

Κουκουλά Άννα

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της Ένωσης για την συμμετοχή τους στις εκλογές και να υπενθυμίσει ότι στα πλαίσια της δομής της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο., θα προσπαθήσει να λειτουργήσουν Ομάδες Εργασίας, για τα επιστημονικά και εργασιακά θέματα που ενδιαφέρουν τους Οινολόγους.

Οι επιτροπές αυτές, απαρτίζονται από μέλη του Δ.Σ., πλαισιώνονται από συναδέλφους που ειδικεύονται στους αντίστοιχους τομείς και είναι ανοικτές προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Μπορείτε επίσης να προτείνετε την δημιουργία και νέων επιτροπών, με διαφορετικά θέματα δραστηριότητας. Αναμένουμε την ενεργή συμμετοχή σας και περιμένουμε να μας πληροφορήσετε για τις ενέργειες τις οποίες θα θέλατε να υλοποίηση η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.

Αγγελία προσληψης Οινολόγου σε σημαντικη οινοποιϊα  στην Β. Ελλάδα  Η ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ  ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη αναζητεί ΟΙΝΟΛΟΓΟ για μόνιμη συνεργασία.  Απαραίτητα προσόντα : ·         Πτυχίο οινολογίας ·         Εμπειρία οινοποίησης κα