Δ.Τ. Συναντηση του ΔΣ της ΠΑΝΕΠΟ με το αναπλ. Υπου... » Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. συναντά τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 δείτε το ΔΤ εδώ ΔΤ για VINITECH 2016 »  Δελτίο τύπου :Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. στην Vinitech-Sifel 2016             Η έκθεση αγροτικού και βι... ΔΤ Σεμιναριο 25-6-2016 »    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο  25 Ιουνίου 2015 , το εκπαιδευτικό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΠΑΝΕΠΟ με θέμα ‘Ορ... Εκλογες ΔΣ 2016-2018 » Αποτελέσματα εκλογών για Δ.Σ ΠΑΝΕΠΟ   (2016-2018) Το βράδυ της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή του ... ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ »   «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΟΙΝΟΦΙΛΟΥ ΣΤΗ Ν. ΕΛΛΑΔΑ»   ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.   Η... Ιστοσελίδες με Θέσεις Εργασίας στο Εξωτερικό » USA www.winejobs.com http://www.winebusiness.com/classifieds/winejobs/ http://wineserver.ucdavis.edu/venjobs/index.php http://wine.wsu.edu/edu... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2014-2016 » Μάρτιος 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2014-2016  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2012-2014 » Μάρτιος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2012-2014    Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2010-2012 » Μάρτιος 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2010-2012  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Μ... Θέσεις Εργασίας » Λευκάδα ...Αγγελία για οινολογικό εργαστήριο   ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ  ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚ...
ΔΤ Σεμιναριο 25-6-2016

‘Οργανοληπτικά Ελαττώματα Οίνων’

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σάββατο 25-6-2016, το σεμινάριο με θέμα  "Οργανοληπτικά Ελαττώματα ΟίνωνΤο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή οινολόγων , οινοποιών, γευσιγνωστών , οινοχόων &   επαγγελματίων του χώρου της παραγωγής και εμπορίας οίνων , παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον το εξαιρετικό σεμινάριο, διάρκειας 8 ωρών που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του εργαστηρίου Οργανοληπτικού  Ελέγχου που υπάρχει στο  τμήμα Οινολογίας & Τεχν. αλκ. Ποτών του  ΑΤΕΙ Αθηνών ." , που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων,(ΠΑΝΕΠΟ).

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με στόχο να συμβάλει στην εξέλιξη των ικανοτήτων των επαγγελματιών που σχετίζονται με τον οίνο να αναγνωρίζουν τα ελαττώματα, ώστε να είναι σε θέση να λαμβάνουν τις κατάλληλες αποφάσεις σε θέματα παραγωγής, αλλά και σε θέματα διαμόρφωσης τιμής και διάθεσης των οίνων.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με στόχο να συμβάλει στην εξέλιξη των ικανοτήτων των επαγγελματιών που σχετίζονται με τον οίνο να αναγνωρίζουν τα οργανοληπτικά ελλάτώματα που μπορει να εμφανιστεί σε ενα οίνο  λόγω συνθηκων τρυγητού ,  οινοποίησης  ή  ακομα της εμφιάλωσης  και της αποθήκευσης του οίνου   κ.α , ώστε να είναι σε θέση να λαμβάνουν τις κατάλληλες αποφάσεις σε θέματα  παραγωγής, αλλά και σε θέματα διαμόρφωσης τιμής και διάθεσης των οίνων .

Εξαιερτικά ενδιαφέρον ηταν και το γεγονός ότι περαν της παρουσίασης  23 διαφορετικων ελλατωμάτων που δύναται να εμφανίστούν σε ενα οινικό προϊόν ήταν και η παρουσίαση εμπορικών δειγμάτων στους συμμετεχοντες που προσπάθησαν να αναγνωρίσουν τα οργανολήπτικα χαρακτηριστικά αυτών .

Εισηγητές του σεμιναρίου  προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και δωρεάν για την υλοποίηση του σεμιναρίου, στο πλαίσιο των προσπαθειών της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. για την ενίσχυση της οινικής γνώσης στην Ελλάδα.

Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο., στο πλαίσιο της ενίσχυσης της δια βίου εκπαίδευσης των επαγγελματιών του αμπελοοινικού κλάδου,  έχει την πρόθεση να διοργανώσει  και άλλα σεμινάρια & α εργαστήρια  σε  ημερομηνίες  που θα ανακοινωθούν  .

Λευκάδα ...Αγγελία για οινολογικό εργαστήριο   ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ  ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, με προοπτικές μόνιμης Εργασίας   Πλήροφορίες: ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Β ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑ -ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΗΛ 2645026001-6945359476 Αγγελία προσληψης Οινολόγου σε σημα