Δ.Τ. Συναντηση του ΔΣ της ΠΑΝΕΠΟ με το αναπλ. Υπου... » Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. συναντά τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 δείτε το ΔΤ εδώ ΔΤ για VINITECH 2016 »  Δελτίο τύπου :Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. στην Vinitech-Sifel 2016             Η έκθεση αγροτικού και βι... ΔΤ Σεμιναριο 25-6-2016 »    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο  25 Ιουνίου 2015 , το εκπαιδευτικό επιμορφωτικό σεμινάριο της ΠΑΝΕΠΟ με θέμα ‘Ορ... ‘Οργανοληπτικά Ελαττώματα Οίνων'25-6-2016 Seminari... »           Ολοκληρώθηκε... Εκλογες ΔΣ 2016-2018 » Αποτελέσματα εκλογών για Δ.Σ ΠΑΝΕΠΟ   (2016-2018) Το βράδυ της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή του ... ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ »   «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΟΙΝΟΦΙΛΟΥ ΣΤΗ Ν. ΕΛΛΑΔΑ»   ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.   Η... Ιστοσελίδες με Θέσεις Εργασίας στο Εξωτερικό » USA www.winejobs.com http://www.winebusiness.com/classifieds/winejobs/ http://wineserver.ucdavis.edu/venjobs/index.php http://wine.wsu.edu/edu... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2014-2016 » Μάρτιος 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2014-2016  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2012-2014 » Μάρτιος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2012-2014    Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα ... Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2010-2012 » Μάρτιος 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕκλογΗ ΝΕου ΔιοικητικοΥ ΣυμβουλιοΥ 2010-2012  Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Μ...
Νέα για μέλη
PDF Εκτύπωση E-mail
H EPOK συγχαιρει το νεο ΔΣ της ΠΑΝΕΠΟ

 Η Ενωση Πτυχιούχων Οινολόγων Κύπρου - ΕΠΟΚ εξέλεξε νεο ΔΣ

 Η Ενωση Πτυχιούχων Οινολόγων Κύπρου (ΕΠΟΚ)  με επιστολή της  αφού συνεχάρη το νεοεκλεγες ΔΣ της ΠΑΝΕΠΟ , ενημέρωσε  για την σύνθεση του νεου της ΔΣ που εξέλεγει πρόσφατα με πρόεδρο τον συνάδελφό κ. Λουκά Παπαλουκά. Ευχόμεθα στους Κυπρίους συνεδελφους μας καλή επιτυχία στο εργο τους και ευελπιστούμε σε μια στενή και επικοδομιτική συνεργασία μαζί τους με στόχο την ανάδειξη του κλάδου μας.

 
PDF Εκτύπωση E-mail
ΕΦΚ στον οινο

Προβλήματα απο την επιβολή ΕΦΚ στον οίνο

 

Θέμα: Προβλήματα που παρουσιάστηκαν στα οινοποιεία μετά την επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.

 

Ο ΣΕΟ απέστειλε  επίστολή προς τα μέλη του που επισημαίνει οτι εν όψη κρισιμων συναντησεων με υψηλά ιστάμενα στελέχη του Υπουργείου Οικονομίας – Ανάπτυξης, αλλά και του Υπουργείου Οικονομικών για να τους εκθέσει τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει στην αγορά και στους οινοπαραγωγούς ο Ε.Φ.Κ. , ζητεί απο τα μέλη του να ενημερώσουν  γραπτώς  τα προβλήματα που εσείς έχετε αντιμετωπίσει με την επιβολή του φόρου, εάν έχουν  πληρώσει την πρώτη δόση, τα προβλήματα (γραφειοκρατικά και μη) που αντιμετωπίζουν με τα τελωνεία και τη λειτουργία των φορολογικών αποθηκών (εάν έχουν ), εάν  έχουν επιβληθεί πρόστιμα για οποιοδήποτε λόγο και γενικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από την 1η Ιανουαρίου 2016 και μετά που άρχισε να εφαρμόζεται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης.

 

 

 

 
PDF Εκτύπωση E-mail
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΤΕΑΠΟΖΟ

 

 Ασφάλιση στο ΤΕΑΠΟΖΟ απο οινολόγο που εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας

Με αφορμή ερώτηση που μας έγινε απο μέλος μας σχετικά με την υποχρέωση ή μη καταβολής ασφαλίστικου τέλους στο επικουρικό ταμείο ΤΕΑΠΟΖΟ , στην περίπτωση όπου

υπάρχει αλλαγή από σχέση εξαρτημένης εργασίας(μισθωτός)   σε συνεργασία ως ελεύθερου επαγγελματία , σας ενημερώνουμε οτι μετά απο σχετική ερώτηση σε εξειδικευμένο λογιστικό γραφείο μας δόθηκε η απάντηση ότι υπό την παρούσα νομοθεσία  ,η ασφάλιση στο ΤΕΑΠΟΖΟ συνεχίζεται ανεξάρτητα απο το γεγονός οτι ο ασφαλισμένος εργάζεται πλέον ως ελεύθερος επαγγελματίας . Συνεπως θα πρεπει να συνεχιστεί κανονικά η καταβολή των ασφαλίστρων  στο ΤΕΑΠΟΖΟ.


 

 
PDF Εκτύπωση E-mail
η ΠΑΝΕΠΟ στο facebook

ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. δημιουργησε σελίδα στο facebook  :    Πανεπο
https://www.facebook.com/panepo.gr/?ref=aymt_homepage_panel

 

 
PDF Εκτύπωση E-mail
Φυσιογνωμία της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο

 

Φυσιογνωμία  της ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝ.Ε.Π.Ο.) ιδρύθηκε στις 19 Ιουνίου 1999, έχει έδρα την Αθήνα και διοικείται από εκλεγμένο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο, που αλλάζει ανά διετία. Είναι ένα Επαγγελματικό και Επιστημονικό Σωματείο που σκοπός του είναι:

l       Η ενεργός παρουσία στα Ελληνικά Οινολογικά δρώμενα, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των αναγκών του κλάδου και την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την αμπελοοινική παραγωγή.

l       Η συμβολή σε θέματα που αφορούν την άσκηση του επαγγέλματος και την εκπαίδευση των Οινολόγων – Τεχνολόγων Ποτών.

l       Η συμβολή στη μελέτη και σύνταξη νόμων και διατάξεων σχετικά με την άσκηση του επαγγέλματος, την αμπελοοινική παραγωγή και την εκπαίδευση.

l       Η θεμελίωση και ανάπτυξη της συναδελφικότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών της.

l       Η συμμετοχή σε φορείς ελέγχου και πιστοποίησης της ποιότητας των οίνων και των αλκοολούχων ποτών.

l       Η ανάπτυξη σχέσεων και η συνεργασία με άλλους επιστημονικούς συλλόγους  σε Ελλάδα και εξωτερικό.

l       Η διαρκής παρακολούθηση των Τεχνολογικών και Επιστημονικών εξελίξεων στον χώρο της Οινολογίας, της Τεχνολογίας Ποτών, της Αμπελολογίας, και της Ζυθοποιίας.

l       Η ενημέρωση και εκπαίδευση των Οινολόγων – Τεχνολόγων Ποτών στη διαρκώς εξελισσόμενη Οινολογική Επιστήμη και Τεχνολογία.

l       Έχει συμμετοχή στην Νομοπαρασκευαστική Ομάδα του υπουργείου Παιδείας.

l       Συμμετοχή στο πρόγραμμα “Wine in Moderation” στις Βρυξέλλες.

l       Και ανήκει στα συνδεδεμένα μέλη της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).

Η  ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. έχει στο ενεργητικό της πολλές δράσεις μεταξύ των οποίων την οργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων τόσο για οινολόγους και οινοπαραγωγούς αλλά και  άλλων επαγγελματίων  του χώρου (πχ οινόχοι, στελέχη εστίασης , καβιστες   κ.α.) (Οργανοληπτικά Ελαττώματα Οίνων, Οργανοληπτικά Ελαττώματα Μπίρας, Επίδραση της Δρυός στα Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά των Οίνων, Έλεγχος της Αγοράς του Αμπελοοινικού Τομέα κ.α.) και διαγωνισμών για την βράβευση προϊόντων/εταιρειών προμηθευτών του αμπελοοινικού κλάδου, ενώ παράλληλα έχει κάνει προτάσεις για τα επαγγελματικά δικαιώματα των οινολόγων, τη διαμόρφωση της νομοθεσίας του αμπελοοινικού κλάδου και τα προγράμματα σπουδών οινολογικής εκπαίδευσης.

 

 


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Amount of short articles:

Amount of articles links:

You can order sections with dragging on list bellow:

  • dynamic pages
Αποθήκευση
Ακύρωση
Reset

Δ.Τ. Συναντηση του ΔΣ της ΠΑΝΕΠΟ με το αναπλ. Υπουργό Γεωργικής Αναπτυξης και τροφίμων

Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο. συναντά τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 δείτε το ΔΤ

Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017

Ιστοσελίδες με Θέσεις Εργασίας στο

USA www.winejobs.com http://www.winebusiness.com/classifieds/winejobs/ http://wineserver.ucdavis.edu/venjobs/index.php http://wine.wsu.edu/education/employment/ http://www.napawinejobs.com/ http://twitter.com/GetWineJobs http://www.getwinejobs.net/ http://bevforce.com/wine-jobs.php http://winejobs.org/ http://www.jobsforwine.com/ http://www.wineandspiritsjobs.com/jobseeker/job_listings.aspx http://winejob.com/ http://www.ewine.com/cl4221f13d/index.php http://www.winespectator.com/display/show/id/jobopenings http://www.california-wine-trails.com/?tag=wine-jobs http://www.winedegree.com/ http://www.locatewinejobs.com/ http://www.crazyaboutwine.com/jobs/ http://www.wineprorecruiters.com/   Canada http://www.canadawinejobs.ca/default.asp    UK http://www.ukwinejobs.com/ http://www.jobijoba.co.uk/wine-jobs http://www.provenancerecruitment.com/page3.htm http://www.harpers.co.uk/jobs/ http://www.careerjet.co.uk/wine-jobs.html   Australia & New Zealand http://www.jobmonkey.com/winejobs/ http://www.wineindustryjobs.com.au/ http://www.winediva.com.au/wine-jobs/ http://www.workingabroadmagazine.com/jobs-abroad/new-zealand-jobs/ http://www.winejobsonline.com/   France http://www.vitijob.com/ (και άλλες χώρες) http://www.bestsampleresume.com/find-france-wine-jobs.html http://www.vinea-recrutement.com/ http://www.agrojob.com/emploi/vins-et-alcools.asp http://jd.apec.fr/Accueil/ApecIndexAccueil.jsp http://www.pole-emploi.fr/accueil/   Italy http://www.bloglavoro.com http://www.jobrapido.it/?q=vendemmia http://www.mrlavoro.com/lavoro/vendemmia/_/ http://www.n-jobs.it/lavoro-vendemmia.html   Γερμανία - Ελβετία http://www.winzer-service.de/ http://www.weinbau.ch/stellenmarkt   Νότια Αφρι

Τετάρτη, 24 Δεκέμβριος 2014

Image - Θέσεις  Εργασίας

Θέσεις Εργασίας

Θεση Οινολόγου για Σαντορίνη Το Κτημα Σιγάλα στην  Σαντορινη αναζητά άτομο για καλύψη θεσης μόνιμου Οινολόγου  Για περισσοτερες πληροφορίες Τηλ +30 22860 71644 Fax +30 22860 71645 email:     info@sigalas-wine.com Θέση οινολόγου στην Αττική Ζητείται οι

Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2010