Η ΠΑΝ.Ε.Π.Ο στον κόσμο των wine-bogglers

by admin

DWCC 2015 – Βουλγαρία (Οκτώβριος 2015)

Η  Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων (ΠΑΝΕΠΟ) συμμετείχε με εκπρόσωπους της , στις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Digital Wine Communications Conférence 2015   που έλαβε χώρα από τις 23-25 Οκτωβρίου 2015 στο Plovdiv της Βουλγαρίας.

Το συνέδριο αυτό έχει στόχο να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες του χώρου με τους οινόφιλους κάθε είδους και να δημιουργηθεί ένα δίκτυο διάδοσης της πληροφορίας πανω στην προβολή του κρασιού , την ανάδειξη της πολιτισμικής σημασίας του οίνου , την άνοδο της ποιοτικών δεδομένων της οινικής βιομηχανίας και την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών που θα βοηθήσει πολλαπλώς την ανάπτυξη του οινικού πνεύματος .

Η ΠΑΝΕΠΟ έδωσε το παρόν σε αυτό το συνέδριο παρακολουθώντας τις νέες τάσεις που αναδεικνύονται στην αγορά και επικοινωνία για το κρασί ώστε να προσφέρει στην ενδυνάμωση του κλάδου και να ενισχύσει την αξιοπιστία της πληροφορίας πάνω στα οινικά προϊόντα της χωράς μας .

Η ΠΑΝΕΠΟ συμμετείχε ενεργά στην εργασίες και στις συζητήσεις κατά την διάρκεια του συνεδρίου και έχει θέσει ως στόχο να συμβάλει ως φορέας στις προσπάθειες σωστής και έγκυρης επικοινωνίας πάνω στο ελληνικό κρασί μεταξύ παραγωγών, επαγγελματιών και οινόφιλου κοινού.